Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. februar 2022
Hele dagen

Romeo & Julie

Shakespeares mesterlige kærlighedshistorie for pulserende udblæsning

En balkon i den italienske by Verona har i generationer tiltrukket unge forelskede sjæle med magnetisk kraft. Det var nemlig her, Shakespeare for over 400 år siden lod alle tiders mest ikoniske kærlighedshistorie udspille sig.

Romeo og Julie er de to unge, som ved et storslået maskebal forelsker sig stormfuldt i hinanden. Det er kærlighed ved første blik – et afsindigt hormonsus.

Romeo opsøger i al hemmelighed Julie, og de bader hinanden i honningsøde fantasier om at gløde sammen til verdens ende. Men det er samtidig en umulig kærlighed, for deres to familier, Capulet og Montague, har i årevis ligget i uforsonlig fejde med hinanden.

Over for slægternes håndfaste kurs med fornuftsmæssige og strategiske giftermål står forelskelsens rene, ufordærvede uskyld. ”Er der en verden uden for Verona?” spørger Romeo, for så kunne de gifte sig og flygte.

Storslået teateroplevelse

Oplev Aarhus Teaters to nye stjernefrø i sprødt samspil – Mette Klakstein, der i 2020 fik Reumerts Talentpris, spiller Julie, og Viktor Pascoe Medom spiller Romeo – flankeret af et fornemt hold af teatrets skuespillere.

Et originalt norsk makkerpar tilføjer dramaet og de sceniske billeder nye dimensioner; den internationalt fremadstormende instruktør Maren Bjørseth og scenograf Olav Myrtvedt, der tidligere har høstet en Reumert for bedste scenografi i Shakespeares Helligtrekongersaften på Aalborg Teater.

Med på scenen er Aarhus Teaters huskomponist Marie Koldkjær Højlund, dansere fra Holstebro Dansekompagni og Aarhus Teaters Kor, så vi tør godt love en storslået teateroplevelse.

Glæd dig til en eksplosiv, lystfuld og besættende rejse ud over kærlighedens og hjertets svimlende afgrund.

Præsenteres i samarbejde med Holstebro Dansekompagni

FORESTILLINGEN ER SPONSORERET AF WAHLBERG MOTION DESIGN

 

Finder sted: Aarhus Teater