Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. februar 2020
Kl. 12.00

Salling ROOFTOP: Vinterjazz & smørrebrød

Glæd jer til at høre de jazzede toner fra Carsten Kær & Mads Houe, når Salling ROOFTOP inviterer til vinterjazz & smørrebrød. Vinterferien fejres på Salling ROOFTOP med jazz samt fristende smørrebrød og specialøl. Hør koncerten og få samtidig 2 for 1 på ROOFTOPs hjemmelavede smørrebrød til kun 50 kr.
Salling ROOFTOP får desuden besøg af én af husets bedste øl-leverandører, der vil friste med et udvalg af nye specialøl, – og du får naturligvis lov til at smage, inden du beslutter dig.

 Carsten Kær/Mads Houe

Kær og Houe har mange ting til fælles, men deres største fælles passion er jazzmusik. Mads er soliststuderende på kontrabas på Det Jyske Musikkonservatorium og han er en del af den unge elite af jazzmusikere i Nordjylland.

 

Carsten Kær er en national kendt jazz og latinpianist med mange udgivelser i bagagen. Kær og Houes koncerter bærer præg af autentisk formidlet musik og nærmest telepatisk sammenspil. Du kan se frem til at duoen på toppen af Salling leverer bløde og hyggelige jazz vibes, som uden tvivl vil gøre din dag endnu bedre.

 

Er du medlem af ClubSalling?

Er du ClubSalling medlem kan du også nyde ROOFTOPs lækre jazzsnacks til 85 kr. Det er kun på menukortet denne ene dag – så snyd ikke dig selv for denne særlige anretning med lækkerier fra Salling Super.Tilbud på smørrebrød, jazzsnacks og udvalget af specialøl er kun gældende i Væksthuset.

 

 

Finder sted: Salling ROOFTOP