Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

Ruh Duo feat. Jacinta Madsen

Osmannisk-syrisk tradition møder ny komposition og fri improvisation
Det sker i en koncert, der er dedikeret til det at være menneske. Med musik, der er skabt til det at være sammen, og som indbyder til fordybelse i det indre rum.
Det er de små detaljers musik med mikrotonalitetens dybde, hvor pauserne har lige så stor vægt som det bragende sagte. Musikken får krop af billedkunstner Jacinta Madsen med lærred og blæk. Oudist Maher Mahmoud er en internationalt anerkendt musiker og komponist, der bevæger sig i et skellet mellem tradition og komposition. Som musiker spænder han vidt og har blandt andet åbnet Orange Scene på Roskilde Festival med Damon Albarn, spillet med Blood Sweat Drum + Bass bigband og The Syrian Expat Philharmonic Orchestra. Vokalist og percussionist Mette Marie Ørnstrup har udforsket mange musiske grænselande, både som improvisator, performer og global musiker. 
Hun har rejst verden rundt med sin musik og har blandt andet været bosat i Istanbul i halvandet år, hvor hun studerede klassisk osmannisk musik og sang på konservatoriet. Med et ben i fri improvisation og verdensmusik byder Mette Marie Ørnstrup på en bred vifte af musikalske landskaber og strukturer. Sammen udgør de to musikere Ruh Duo. Jacinta Madsen er udøvende billedkunstner og storyteller med atelier på Sydhavnen i Aarhus. Jacinta Madsen arbejder med visuel improvisation og inspireres af at afsøge grænselandet mellem forskellige genrer og udtryksformer.

 

Finder sted: Det 3. Rum