ANNONCE
Sæson: Efterår
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. oktober 2020
Kl. 18.00

Sæson: Efterår

Regntøjet findes frem. Vi kryber under de tykke tæpper og tænder måske brændeovnen for første gang. Efteråret forbindes med hyggen, og den lidt tungere mad, som gør glad, varm og mæt. Så glæd jer til vores nye sæsonmenu.

Måske har de fire årstider en større indvirkning på os som mennesker og nation, end vi regner med. For selvom de fleste elsker sommeren, solskinsvejret og de hjemmelavede isvafler højest, så skal man ikke kimse af efterårets gastronomiske indsigter, som ligger og lurer derude. Hvem bliver ikke i godt humør af en tur i skoven om efteråret, de første kantareller og de mørke søde gryderetter og rødvin og øl med masser af “pow”. Glæd jer til endnu et sæsonkursus, hvor vi hylder det bedste og mest smagfulde fra efteråret. Vi kaster os over det rustikke kål, som har dannet bundklang i den danske “grundkost” i århundrede. Vi forfiner det hele med de mest fantastiske efterårssvampe i sprød butterdej. Hovedretten er flankeret af stegt gråand med rødbede og røget marv. Til afslutning skal vi i kagehjørnet, hvor de gode danske æbler eller pærer kommer i spil sammen med timian og en pisket creme fraiche. Gums fra start til slut, som altid kan nyes med vores eget hjemmebryggede øl eller lækre vine, som altid er ad libitum.

 

MENUEN

Glæd jer til smagfulde tour de force i efterårets komme:

  • Stegt kål i sæson med confiteret æggeblomme, hasselnødder og gammel knas
  • Hjemmebagt tartelet med svampe i veloute og sæsonens urter
  • Stegt gråand, glaseret skorzonerrod, rødbedesauce med røget marv og syltede løg
  • Æble/pære kage med timian og pisket creme fraiche
  • Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden. Det er selvfølgelig også muligt at få et glas vin.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

Finder sted: Timm Valdimirs Køkken