Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. marts 2020
Kl. 18.30

Sæson: Forår

Det dansk køkken er fantastisk, og især når man binder an på de råvarer, som er i sæson. Vi glæder os til at dykke ned i sæsonen, og finde frem til de bedste råvarer og sammen lave en skøn klassisk dansk menu, som er proppet med tradition, de gode råvarer og velsmag.

Selvom der står Kadeau, Noma og Nyt Nordisk på den kulinariske dagsorden, så bunder hele vores madforståelse i vores historie og sæsonens råvarer. Men det er desværre de færreste der husker, hvor meget bedre råvarer smager, når de er i sæson. For vi kan jo faktisk få gulerødder, jordbær og løg hele året. Men der er jo en kolossal forskel på et dansk jordbær fra dansk mark, end et syntetisk-drivhus-farmet-bær fra Holland. Så vi glæder os til at sætte sæsonen tilbage på skoleskemaet, og dykke ned i disse forår- og sommerklassikere, som mange kender og mange desværre har glemt at lave selv. Vi laver dem alle fra bunden. Så glæd jer blandt andet til hel rødspætte, asparges med hvide danske asparges og skøn rabarbercrumble.

 

MENUEN

På kurset kommer du til at lave følgende:

  • Blinis med stenbidderrogn, creme fraiche, løg og urter
  • Hjemmebagt tartelet med asparges i veloute og sæsonens urter
  • Helstegt rødspætte med nye kartofler og hjemmerørt remoulade
  • Rabarbercrumble med mascarponecreme
  • Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden. Det er selvfølgelig også muligt at få et glas vin.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

UNDERVISER

En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.