Når man siger vintermad, så er der automatisk dømt mere indsmigrende store smage pakket ind velsmagende kalorier. Måske lever vi en smule som dyrene, og sørger vi for at spise en smule mere, idet kulden påvirker os og tærer mere på kroppen. Det har vi efterlevet, og i kan godt glæde jer. Vi ligger ud med sprøde fritterede med blødt velsmagende mos, som er den perfekte snack. Vinterfisken er lange, som er fast og lækkert i strukturen, som skal rimmes og serveres med yoghurt. Der skal kød på gaflen, når vinteren står for døren, og hvad er bedre en møre braiserede kalvehaler med verdens bedste mos, som indeholder en “fornuftigt” mængde smør. Ja, vi er tilbage til udgangspunktet. Vinteren er kold, og der skal pakkes lidt sul på sidebenene. Vi afslutter vinteren menu med en sand mormor-klassiker. Selvom citronerne ikke just vokser på vores breddegrader, så er citronfromage en vaskeægte fryd, når den er lavet korrekt. Gums fra start til slut, som altid kan nydes med vores eget hjemmebryggede øl eller lækre vine, som altid er ad libitum.