Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. januar 2020
Kl. 18.00

Sæson: Vinter

Så er det tid til at stikke gaflen i Kong Vinters menu, og der skal kalorier på tallerkenen, som er pakket med velsmag – så gumse-barometeret ryger helt i top.

Når man siger vintermad, så er der automatisk dømt mere indsmigrende store smage pakket ind velsmagende kalorier. Måske lever vi en smule som dyrene, og sørger vi for at spise en smule mere, idet kulden påvirker os og tærer mere på kroppen. Det har vi efterlevet, og i kan godt glæde jer. Vi ligger ud med sprøde fritterede med blødt velsmagende mos, som er den perfekte snack. Vinterfisken er lange, som er fast og lækkert i strukturen, som skal rimmes og serveres med yoghurt. Der skal kød på gaflen, når vinteren står for døren, og hvad er bedre en møre braiserede kalvehaler med verdens bedste mos, som indeholder en “fornuftigt” mængde smør. Ja, vi er tilbage til udgangspunktet. Vinteren er kold, og der skal pakkes lidt sul på sidebenene. Vi afslutter vinteren menu med en sand mormor-klassiker. Selvom citronerne ikke just vokser på vores breddegrader, så er citronfromage en vaskeægte fryd, når den er lavet korrekt. Gums fra start til slut, som altid kan nydes med vores eget hjemmebryggede øl eller lækre vine, som altid er ad libitum.

 

MENUEN

Glæd jer til smagfulde tour de force i vinters komme:

  • Friteret jordskokkeskaller fyldt med jordskokkemos med rygesost og dild.
  • Stegt lange med glaskål, yoghurt og brøndkarse.
  • Kalvehaler i savoykål med kartoffelmos.
  • Citrusfromage med pistacienødder og krystalliseret hvid chokolade.
  • Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden. Det er selvfølgelig også muligt at få et glas vin.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

UNDERVISER

En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.

 

Finder sted: Timm Vladimirs Køkken