Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. maj 2024
Kl. 09.30 - søn Kl. 16.00

Saltfestival med Umut

#annonce

Saltfestival i Thyborøn 1 ud af 100 oplevelser ved Nordvestkysten i Pinsen.
Se det fulde programoverblik for 1 af 100 oplevelser her

Klar til at dykke ned i en festlig oplevelse, der får dine smagsløg til at juble? Så er du landet det helt rigtige sted!  

Vi byder dig velkommen til en festival, hvor fisk og skaldyr er hele omdrejningspunktet. Fra friske fangster til smagfulde delikatesser – er det ikke bare en fest, det er en kulinarisk rejse gennem Thyborøns DNA! 

Klar til at dykke ned i en festlig oplevelse, der får dine smagsløg til at juble? Så er du landet det helt rigtige sted!  

Vi byder dig velkommen til en festival, hvor fisk og skaldyr er hele omdrejningspunktet. Fra friske fangster til smagfulde delikatesser – er det ikke bare en fest, det er en kulinarisk rejse gennem Thyborøns DNA! 

Og hvem bedre til at vise dig vejen til smagfulde eventyr end kendiskokken, Umut! Han vil trylle med tørfisk i slowcookeren, men også udfordre de lokale til at komme med deres bud på havets romkugle (fiskedellen), i en konkurrence, der får selv de garvede fiskere til at krumme tæer. Umut vil også lede dagens fiskeauktion, hvor du kan byde på de friskeste fangster og føle dig som en ægte fiskebaron! 

Tag på en hyggelig rejse i børnenes saltunivers, hvor du fx kan syde din egen salt og lave saltmalerier, ligesom hele familien kan tage en tur rundt i Thyborøn med Saltexpressen.

Se det fulde program her