Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. juli 2023
Kl. 12.00 - 14.00

Sam and The Soulmates – Duo

Forførende elegant, stilsikkert og stærkt 

En sangerinde med kæmpe udstråling og en toptunet guitarist står i Sam and the Soulmates Duo klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse.

Sjælfulde fortolkninger af jazzstandarder, vuggende brasilianske bossanovaer, egne hits og en håndfuld franske overraskelser tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper igen, når den allersidste tone har ringet ud.

Med intimitet og nærvær tryllebinder Sam (Samara Bahrami) og hendes Soulmate Morten Haugshøj publikum fra første øjeblik og efterlader dem sanseligt berusede. Scenen bliver en engagerende legeplads, hvor duoen formår at skabe en ganske særlig stemning, der bedst af alt kan beskrives som magisk.

I et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, som er gennemsyrer af en sjælden set sproglig virtuositet og musikalitet, bliver genrer, sprog og stile forenet, og musikken får sit helt eget liv.

Den uhøjtidelige og gode stemning når ubesværet ud over scenekanten og giver også plads til historier fra livet og om duoen. Lyden er til tider engleblid og romantisk, andre gange kraftfuld og insisterende, men altid stilig og med hjertet på det rette sted.

”Magi, karisma, humor og fantastisk musik!”Monika Wallgren, publikum.

” … en velspillende gruppe, der mestrer de vekslende stilarter.” Jørgen Nielsen, anmelder og fotograf.

 

 

Finder sted: Vindanmark