Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2021
Kl. 12.00 - 14.00

Sankt Pauls Band

Det Levende Aarhusianske Jazzmuseum swinger på Atlas 
En fantastisk sangerinde, en forrygende sanger (der også spiller tuba), en uovertruffen dirigent og arrangør, fem trompeter, fem basuner, fem saxofoner, en pianist, en guitarist, en trommeslager og en kontrabassist. En lydmand, en ”stagehand” og en fotograf.
Det er opskriften på Sankt Pauls Band.
Bandet så dagens lys i 2002, da den legendariske saxofonist og entertainer H.C. Vartenberg fik ideen til at starte et bigband.
Gamle venner og medspillere fra blandt andre Peder Pedersens Big Band meldte sig hurtigt, og snart var Sankt Pauls Band en realitet.
Drivkraften er en fælles passion for det klassiske bigbandrepertoire med afstikkere til nyere kompositioner. Selv Lennon/McCartney og Mick Jagger er på repertoiret … . Og ambitionsniveauet er højt.
Med Peder Pedersen som orkesterleder og arrangør er der garanti for seriøs swingmusik.
Da H.C. Vartenberg i 2015 modtog Jazzselskabet Aarhus’ Gaffelpris sagde Jes Halding blandt andet:
Vartenberg har skabt et bigband med en betragtelig musikalsk standard og et markant hold musikere, hvoraf flere tidligere har modtaget Gaffelprisen.
 Bandet huser fem gaffelprismodtagere, heriblandt en Ben Webster Ærespris-modtager.
Sankt Pauls band har givet koncerter og spillet i blandt andet Aarhus Festuge, Aarhus Jazz Festival, Randers Festuge, Odder Festuge, Musikhuset Aarhus og Djurslands Jazzklub. Bandet har også spillet på Færøerne, på Tunø Festival og på Østersø Jazz Festival på Bornholm.

 

Finder sted: Atlas