Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. september 2021
Kl. 17.30 - 19.30

Sansernes symfoni

Smag på musikken, rør ved tonerne, mærk orkestret. I fællesskab skaber Aarhus Symfoniorkester en oplevelse, der bryder rammen for den klassiske koncert og ændrer spillereglerne for publikum.

Til denne koncert finder vi tilbage til det allermest grundlæggende i musikken – og faktisk inden for enhver kunst: Legen, nydelsen og det sjove. Og det gælder ikke bare for musikerne på scenen: Publikum får lov til at lege med badebolde og spise chokolade under koncerten. Sammen skaber vi en helt ny oplevelse, der involverer alle sanser.

Maxime Goulet har skrevet en olympisk ouverture, et chokoladesmagestykke og et interaktivt, publikumsstyret computerspil, og danske Pernille Sejlund har skrevet sæbeboblemusik med ledsagende sang.

Desuden spiller Aarhus Symfoniorkester et splinternyt værk for symfoniorkester – og publikum! Det er skrevet af den danske komponist Rasmus Zwicki, der bruger rytmen som en fælles ramme for samspil mellem mange mennesker. Aarhus Symfoniorkester har bestilt 0123456789 særligt til denne koncert med interaktiv musik.

Det venter publikum en banebrydende oplevelse, hvor man bogstavligt talt får lov at spille med på musikken i salen – og direkte påvirke musikerne på scenen.

Dirigent
Holly Mathieson

Medvirkende
Jesper Nordin
konferencier

Værker
M. Goulet
Citius, Altius, Fortius!

M. Goulet
Symphonic Chocolates

M. Goulet
Beach Ball Games for Orchestra

P. Sejlund
Bubbles

R. Zwicki
0123456789

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester
Kontaktkoncerten er støttet af Salling Fondene og Statens Kunstfond

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus