Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. marts 2021
Kl. 20.00 - 23.59

Seier – et roadtrip

SEIER – et roadtrip live.

Den 14. oktober udkom Lars Seier Christensen og Hanne Sindbæks biografiske rundrejse ”Seier – et roadtrip”, hvor duoen genbesøger de steder, der har haft betydning for Seiers liv. I 2021 tager den succesrige erhvervsmand og forfatteren på endnu en rejse sammen, når de besøger landets største byer og inviterer til samtaler med emner som hvor kommer vi fra, hvor skal vi hen – og hvad skal vi drikke?

Det er blevet til mere end 100 timers samtaler mellem Hanne Sindbæk og Lars Seier i bogen Seier – et roadtrip. Samtaler om Trump, Boris og Brexit; om fodbold, fankultur, kunst og kryptovaluta; om Liberal Alliances opbygning, storhed og fald, og om den slags mad, der er kirsebærret på toppen af Maslovs behovspyramide. Om hvor vi kommer fra, hvor vi skal hen, og om vi i virkeligheden blot er brikker i en kosmisk computersimulation.
I 2021 tager Hanne og Lars et udvalg af disse samtaler med sig rundt om Danmark, når de fortsætter deres roadtrip ind på landets scener og besøger Odense, Aalborg, Vejle, Skive, København og Aarhus. Publikum kan se frem til en liveoplevelse, hvor de kommer bag om manden og fænomenet Lars Seier gennem samtaler om livet, forretningerne, inspirationskilderne, passionerne og alt det imellem.

Siden Lars Seier i 2015 forlod sit livsværk, Saxo Bank, har han ledt efter et nyt ståsted i tilværelsen. Han har ikke kunne finde ét, og har indtil videre taget til takke med at finde mange. Samtidig har han kastet store penge og meget energi ind i et nyt højteknologisk Blockchainprojekt, Concordium, som han håber bliver hans livs bedste forretning.

Hanne Sindbæk er journalist, forfatter og foredragsholder med et skarpt blik for dansk erhvervslivs top. Hun har seks portrætbøger bag sig om blandt andre Anders Samuelsen, Herman Salling og Fritz Schur, og senest har hun fortalt historien om Novo Nordisk i bogen De renfærdige. Hanne Sindbæk har kendt Lars Seier siden 2003, hvor hun skrev det første store magasinportræt af ham.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus