Sensommermenu
Nu synger sommeren på sidste vers og vi har sammensat en række af vores sensommerklassikere som tager udgangspunkt i de bedste råvarer fra vores lokale leverandører.
Vi har været en tur i vinkælderen og fundet et par af vores favoritvine, som uden tvivl vil komplimentere hver enkelt ret.
Salte snacks
Tuntatar med avokado, tomat & blomster
Krismanel, Mas d’Oliver, Penedés
*****
Jomfruhummer med rygeost, karse & radisser
2018 Riesling, Willi Haag, Mosel
*****
Sprødstegt pighvar toast ”Melba” med blomkål, trøffel & pighvarsauce
2018 Chardonnay, Fern Ridge, Marlborough
*****
Lammekrone med kantareller & små grøntsager
2018 Bourgogne rouge, Vincent & Sophie Morey, Chassagne Montrachet
*****
Sensommerbær med hvid chokolade
2018 Hüxelrebe Auslese, Seehof, Reinhessen
*****
Kaffe & sødt
*****