Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

SHARE Improfest

Mindblowing musikalske eksperimenter
Improvisationskollektivet The Community, designvirksomheden Knud’s Kiosk og Sun Ship arrangerer for fjerde år i træk en improfestival under Aarhus Jazz Festival. Denne gang med ekstra forstærkninger i det europæiske improsamarbejde SHARE.
Glæd jer til at opleve nogle af Aarhus’ stærkeste improstemmer i et møde med musikere fra det svenske improkollektiv FRIM, Anis Gras i Frankrig og kollektivet Zpoluras i Portugal.
SHARE er et udvekslings- og netværksprojekt, hvis hovedformål er at skabe forbindelse mellem europæiske improvisationsmusikere og at præsentere essensen af deres møder for et nysgerrigt publikum.
Når SHARE gæster Aarhus Jazz Festival er det med base i det boblende og kreative miljø på Sydhavnen, hvor musikerne over tre dage vil fylde lokaler og gårde med mindblowing musikalske eksperimenter. 
De deltagende musikere blandes hver dag i nye konstellationer og skaber spritny musik i dagtimerne. Om aftenen præsenteres et udkog I Knud’s Kiosk, der i efterhånden mange år har været en af Aarhus Jazz Festivals stærkeste rammer for alternativ musik. Det bliver en uforudsigelig og fuldstændig unik mulighed for et intimt møde med cremen af den unge europæiske scene for improvisationsmusik lige nu.
Program
Lineups opdateres løbende på https://www.facebook.com/events/301799714918137  men koncerterne ligger fast efter følgende dagsskema: 
13:00 FROKOSTJAZZ (gratis) – Soulitate Chaibar, Jægergårdsgade 154E.20:00 Koncert #1 – Knud’s Kiosk, Jægergårdsgade 156S.21:00 Koncert #2 – Knud’s Kiosk, Jægergårdsgade 156S.22:00 Koncert #3 – Knud’s Kiosk, Jægergårdsgade 156S.23:00 JAM (åben for alle) – Knud’s Kiosk, Jægergårdsgade 156S.