Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. juni 2022
Kl. 16.00 - 17.00

Side By Side

Ung energi og symfonisk erfaring spiller side om side i en festlig fælleskoncert med Aarhus Symfoniorkester, der er åben for alle.

I løbet af de sidste par år har vi skabt en ny og skattet tradition, hvor Aarhus Symfoniorkester en gang om året får besøg af og spiller koncert med elever fra Aarhus Musikskole.

“Side by Side” skal forstås helt bogstaveligt, da musikskoleeleverne bliver placeret i orkestret ved siden af de professionelle musikere. At få lov til i en meget ung alder at mærke bruset fra et stort symfoniorkester – og vel at mærke selv at være med til at skabe det – er en oplevelse for livet. Og det er noget, som giver enorm inspiration og motivation til elevernes videre musikalske udvikling.

Og tag endelig ikke fejl; det er også en helt særlig oplevelse for de professionelle musikere at mærke glæden og entusiasmen hos musikskoleeleverne og at få lov til at bidrage til at hjælpe dem videre i deres liv med musikken.

I spidsen for det hele står Morten Ryelund, som med sit brændende engagement evner at få det optimale ud af alle – og at give de unge musikere en fornemmelse af, hvor langt man kan nå i fællesskab.

Dirigent
Morten Ryelund

Medvirkende
Elever fra Aarhus Musikskole

Værker
Værkerne offentliggøres i forbindelse med koncerten

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus