Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

19. december 2021
Kl. 19.00 - 20.55

Sissels jul

Ingen jul uden Sissel!

“Få norske kunstnere er så stærkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selvom hun bevarer de gamle traditioner, formår hun også at forny sig.” Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017

Udover sin vidunderlige stemme har Sissel en unik sceneudstråling; en udstråling der får dig til at føle, at hun synger direkte til dig og kun dig. Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en meget efterspurgt kunstner over store dele af verden. Ikke mindst er hun en kunstner, som mange andre kunstnere ønsker at samarbejde med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle få.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel opfordret til at optræde under den allerførste julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og julen er blevet vigtig for Sissel, både som plade- og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter alene i de nordiske lande – en rekord, det bliver svært at slå.

I de senere år har Sissels Jul været en stor succes, og i 2020 går juleturnéen til både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland i perioden fra 18. november til 20. december.

Sissel tager sit vidunderlige band med, og koncerten indeholder alt fra klassiske julesange til soul- og gospelperler – alle er sange, der virkelig får julestemningen til at sænke over publikum!

Arrangør: Musikhuset Aarhus

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus