Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. maj 2022
Kl. 15.00 - 16.00

Skæbnesymfonien

En symfoni man ikke kommer udenom. Den klassiske musiks mest berømte begyndelse er også indgangen til en uforglemmelig rejse med Aarhus Symfoniorkester gennem de største følelser.

Skæbnens slag. De allermest ikoniske toner i musikhistorien: Alle kender starten på Beethovens ”Skæbnesymfoni”. Men begyndelsen er ikke den eneste grund til berømmelsen: Symfonien rummer ganske enkelt noget af det mest medrivende musik, der er skrevet. Triumferende temaer, heroiske messingfanfarer og storslåede strygerpassager gør symfonien til musik af den slags, der gør det svært at sidde stille i koncertsalen.

Det er med andre ord en mageløs symfoni. Faktisk kan vi ikke forestille os en bedre start på weekenden: Beethovens Skæbnesymfoni er simpelthen musik af den slags, som man aldrig glemmer.

Fyraftenskoncerten er et 45-minutters åndehul, hvor du kan slippe hverdagen og lade op til weekenden med et symfonisk mesterværk. Koncerten indledes med en kort introduktion fra scenen. Fordybelse og udelt begejstring tilskyndes. Øl, vin og vand kan tilkøbes.

Dirigent
Ryan Bancroft

Værk
L. v. Beethoven
Symfoni nr. 5, ”Skæbnesymfonien”

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus