Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. marts 2020
Kl. 12.00

Skandinavisk Gourmet

Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.

På dette kursus laver vi mad med sæsonens bedste råvarer og teknikker. Vi tilbereder og lærer tips og tricks, som de professionelle bruger til at få det helt rigtige nordiske præg på maden. Traditionelle og simple råvarer forvandles med moderne teknikker som rimning, sous-vide og røgning – til uimodståelige gourmet anretninger, som helt sikkert vil imponere venner og familie.

Vi laver det grove, du laver det sjove!

 

MENUEN

På kurset kommer du til at lave følgende:

  • Sprødt kyllingeskind med creme af stenbiderrogn, bagte radisser & ristet rugbrød
    (uden for sæson serveres der røget laks istedet for rogn)
  • Rimmet torske-tatar med blomsterkarse, baconstøv & stikkelsbærgele
  • Lammekrone – ”Sous-vide” hø-bagte beder, bede crudite, brændte løg & røget smør
  • Fåreyoghurtis al’a minute på brændt æblepure, ”by-bi” honning-shortbread & urtesirup
  • Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

UNDERVISER

En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.