Skandinavisk Gourmet Vol. 2
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
OBS! Du behøver ikke at have været på Skandinavisk Gourmet Vol. 1, for at kunne deltage i dette kursus.
På dette kursus laver vi mad med sæsonens bedste råvarer og teknikker. Vi tilbereder og lærer tips og tricks, som de professionelle bruger til at få det helt rigtige nordiske præg på maden. Traditionelle og simple råvarer forvandles med moderne teknikker – til uimodståelige gourmet anretninger, som helt sikkert vil imponere venner og familie.
Vi laver det grove, du laver det sjove!
MENUEN
På kurset kommer du til at lave følgende:
- Sprød jordskokkeskal med jordskokke kompot, revet trøffel og lagret ost
- Tatar af tørmodnet dansk kødkvæg i sorte og røde nuancer med fermenteret hvidløg, solbær og sprød flage med hvidløgskul
- Skindstegt Sandart med brændt gulerodspure, havtorn og sauce på reduceret creme fraiche og gulerodssaft
- Iscreme på ristet hø med blåbær, jernurt og imiteret hø
Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden
Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.
Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her
Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.
Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.
Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.
UNDERVISER
En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.