Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. marts 2024
Kl. 15.00 - 17.35

Skatteøen

Skatteøen alletiders musical for hele familien 

Den eventyrlige musical Skatteøen drager igen på turne. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater og søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

Historien om den eventyrlystne teenager Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn Bill Bones ankommer med en mystisk rejsekiste, finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes og sammen med doktor Livesey og godsejer Trelawney, tager Jim afsted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

Klassiker med stjernecast

Skatteøen er nærmest en del af Folketeatrets dna. Musicalen havde urpremiere på Folketeatret i 1986 og har siden spillet på teatret utallige gange. 

Musikken til Skatteøen har solgt over 160.000 album, og mange vil især huske Lis Sørensens Fuld af nattens stjerner, som synges af Szhirley i rollen som Mrs. Hawkins. Szhirley er kendt som både sanger, skuespiller, influencer, tv- og radiovært. 

Piraten John Silver spilles af Mathias Flint, som har medvirket i flere tv-serier og spillet på en række af landets scener. Den unge eventyrer Jim Hawkins spilles af Siw Ulrikke Maibom, som også spillede titelrollen i Folketeatrets Pippi Langstrømpe.

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med sange som Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når Folketeatret tager alle med til Skatteøen.

DRAMATISERING: Preben Harris og Sebastian frit efter R.L. Stevensons roman
MUSIK OG SANGTEKSTER: Sebastian
INSTRUKTION: Birgitte Næss-Schmidt
SCENOGRAFI: Terry Parsons
KOREOGRAFI: Birgitte Næss-Schmidt
STAGEFIGHT: Bo Thomas
KAPELMESTER OG ARRANGØR: Peter Hellemann
TEATERFORLAG: Nordiska ApS
MEDVIRKENDE: Mathias Flint, Siw Ulrikke Maibom, Szhirley, Kristian Boland, Christian Mosbæk, Sofie Stougaard, Morten Lützhøft, Rasmus Fruergaard, Ole Boisen, Conny Thur, Morten Christensen, Monica Isa Andersen, Rasmus Faartoft, Maria Corydon og Mathias Sprogøe Fletting.

Anbefales fra 6 år

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus