Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

19. januar 2020
Kl. 11.00

Smørrebrød

Det danske smørrebrød kan dateres tilbage til 1880’erne, hvor flere smørrebrødsrestauranter sprang frem i København.

 

Siden da har traditionen og den moderne udvikling gået hånd i hånd. I dag har smørrebrødsrestauranterne de bedst mulige vilkår, både i traditionelle og i moderne fortolkninger.

 

På vores kursus skal du prøve begge stilarter. Du kan se frem til en dejlig madoplevelse, hvor vi skal lave en forret, tre forskellige stykker smørrebrød fra bunden og en lækker dessert.

 

Vi skal blandt andet lave take på en kartoffelmad med et moderne twist. Vi skal smage på, hvad der sker når man kombinerer lakrids og laks, og så kommer vi ikke udenom den klassiske friskhakkede rørte tatar med lækkert sprødt tilbehør. Ingen smørrebrød uden øl. Glæd jer til at smage vores hjemmebryggede øl fra eget bryghus. Skulle man have lyst til en snaps eller to, så klarer vi naturligvis også den. Skål!

 

MENUEN

  • Boghvedeflager med dildcreme og rogn
  • Klassisk bøf tatar, sprøde kartoffelchips og æggeblomme
  • Lakridslaks med fennikel
  • Kartoffel på rug med røget mayo
  • Arme riddere og is a la minute lavet på flydende nitrogen

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

 

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the.

 

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

 

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

 

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.

 

UNDERVISER

En af køkkenets faste undervisere.
Læs mere om vores undervisere her.