Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. november 2021
Kl. 19.00 - 20.30

Soley

Sóley Stefánsdóttir

Sóley Stefánsdóttir, som er født i Hafnarfjörf på Island, har tiltrukket sig en enorm følge med sit eventyrlige sanghåndværk, siden hun lancerede sin solokarriere i 2010 med udgivelsen af ??sin EP Theater Island. Sóleys fantastiske, sepia-tonede alt-pop-melodier fortsatte med udgivelsen af ??hendes debut i fuld længde, albummet We Sink i 2011. Modtagelse af anerkendelse gennem sine sarte kompositioner, gennemvædet i drømmeagtige kvaliteter og mørk surrealisme, ville hendes sang Pretty Face fortsætte med at generere en enorm mængde brummer og legioner af konvertitter. Sóley skulle efterfølgende turnere i USAs østkyst som støtte på et udsolgt løb med andre Islændere af monstre og mænd.

Da hun frigav sit tredje album Endless Summer i sommeren 2017, forlod hun mørket i Ask The Deep og fokuserede på mere organiske akustiske arrangementer. Endless Summer blev skrevet og optaget i løbet af 12 måneder med langvarig ven og samarbejdspartner Albert Finnbogason. I 2017 til og med 2018 så Sóley samarbejde med Sin Fang og múms Örvar Smárason under moniker Team Dreams og fra efteråret 2018.

Sóley er for nylig færdig med at optage sit fjerde soloalbum, der igen samarbejder med Albert Finnbogason, som er planlagt til udgivelse i januar 2021. Albumets udgivelse vil blive understøttet og ledsaget af et omfattende antal europæiske shows i begyndelsen af ??2021.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus