Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. juli 2020
Kl. 13.00

Sommerjazz: Uffe Steen og Peter Vuust

Nyd sommeren og de jazzede toner fra to musikere i den absolutte jazz-elite, Uffe Steen & Peter Vuust, når Salling ROOFTOP inviterer til sommerjazz ved Væksthuset.

Sammen med koncerten får I serveret ROOFTOPs jazzmenu, der består af 2 stk. valgfri smørrebrød og 1 stk. valgfri drikkevare samt 1 stk. af husets kage og en kop sort kaffe eller te pr. person. Se valgmulighederne nederst på siden.

 

Bestil plads

Pris: 250 kr. pr. person.
Der er et begrænset antal pladser, så skynd jer at bestille bord allerede nu på nanna.mathilde.madsen@salling.dk
Husk at angive, hvor mange personer I kommer og hvilke smørrebrød og drikkevarer, I ønsker.

 

Praktiske informationer:

Koncerten foregår ved Væksthuset på Salling ROOFTOP i Aarhus. Når I ankommer til ROOFTOP skal I gå til indgangen ved P-husets gangbro. Herfra vil I få anvist jeres faste pladser ved et bord. Der vil være betjening ved bordene og ikke i baren.
Afbud skal ske senest den 15. juli på ovenstående mailadresse.

 

Om Uffe Steen & Peter Vuust

Uffe Steen og Peter Vuust tilhører den absolutte danske jazz-elite og optræder denne eftermiddag på Salling Rooftop som duo. De vil spille en række melodiske og velswingende numre, hvor musikken bevæger sig i grænselandet mellem blues og jazz. Tempoet vil ind i mellem være hæsblæsende og spillet ekvilibristisk, men der bliver også tid til smukke ballader.

Uffe Steen er en af de bedste og mest unikke guitarister. Han er kendt for en helt speciel og vild teknik, der skyldes, at han vender guitaren omvendt af alle andre. Han har i sin lange karriere, spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne. Han er kendt for sin indfølte og medrivende spil, og har med sine CD´er med bl.a. Adam Nussbaum på trommer opnået international anerkendelse.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af ”Center for Music in the Brain” og er derudover en af landets mest benyttede ”side-men”. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet 6 albums i eget navn; senest CD´en Leaves of Love featuring Lars Jansson (p) og Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Vi glæder os til at se jer på toppen!

 

ROOFTOPs jazzmenu

Vælg mellem lun rødspættefilet med remoulade og agurkesalat, varmrøget laks, rørt med kapers og dild, hønsesalat med champignon, baconcrumble og syltede bøgehatte samt roastbeef med remoulade, agurkesalat og ristede løg.

Drikkevarer kan vælges mellem følgende specialøl fra Carlsberg: Brooklyn Lager, Brooklyn Defender IPA, Brooklyn East IPA og Brooklyn Special Effects (alkoholfri).

 

Finder sted: Salling ROOFTOP