Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. februar 2022
Kl. 17.00 - 18.30

SPÆNDINGSFELTET

Fremtidens forfattere og scenekunstnere om fremtidens litteratur og scenekunst.

I samarbejde med Litteraturen på Scenen har vi gennem en række af arrangementer inviteret litteraturen ind på teatret og zoomet ind på litteraturen og scenekunstens spændingsfelt.

Vi har vendt og drejet litteraturen og scenekunstens fælles og modstridende udtryk, metode, oplevelse og historie. Ud af det er der kommet et utal af svar og tanker, men selvfølgelig også mange, mange flere spørgsmål.

For hvad er det overhovedet, vi som kunstnere, som mennesker og som samfund vil med litteraturen og med scenekunsten?

8 stærke stemmer på den litterære og scenekunstneriske scene

Efter et år med nedlukningerne har landets kunst- og kulturinstitutioner endelig slået dørene op igen, og vi strømmer begejstrede tilbage – men hvorfor?

Gennem fire arrangementer skal vi møde otte af de stærkeste nye stemmer på den litterære og scenekunstneriske scene.

Sammen skal vi ikke bare videre diskutere litteraturen og scenekunstens spændingsfelt, men blive klogere på, hvilken rolle, evne og relevans, litteraturen og scenekunsten overhovedet har – for os som kunstnere, mennesker og samfund.

Sammen med fremtidens kunstnere vil vi gennem diskussioner og oplæsninger af deres værker og inspirationskilder, nærme os, hvad deres ambitioner er for fremtidens scenekunst, fremtidens litteratur, fremtidens samfund, og hvordan litteraturen og scenekunsten med hver deres midler og metoder måske kan hjælpe os på vej derhen.

 

Finder sted: Aarhus Teater