Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. februar 2020
Kl. 16.30

Speeddating på madmarkedet

Har du endnu ikke fundet din Valentine? Så tilmeld dig speeddating på Aarhus Central Food Market onsdag d. 12. februar kl. 16.30. Du kan se frem til en eftermiddag i romantikkens tegn. I døren bliver du budt velkommen med et festligt glas rosébobler, og når alle gæster er ankommet, starter vi!

 

Program

  • 16.30: Speeddating. Vi starter aftenen med et festligt glas rosébobler og en fælles velkomst. Herefter starter selve speeddatingen, som fortsætter indtil alle deltagere har været igennem alle deres 5-minutters-dates.
  • Kvinderne bliver ledt hen til en plads ved et bord, og her bliver de siddende dating-arrangementet igennem. Mændene roterer mellem kvinderne hvert 5. minut, indtil de har talt med alle kvinderne i deres gruppe.
  • Halvvejs i programmet holder vi 10 minutters pause, hvor du kan hente din vand, te eller kaffe i madmarkedets centrale bar.
  • Når speeddatingen er slut, er du velkommen til at blive hængende og nyde en middag med en eller flere af de andre singler.

 

Tilmelding og pris
Speedating på madmarkedet er arrangeret i samarbejde med dating.dk og koster 49 kr. Med i prisen er en velkomstdrink samt en isvand, te eller kaffe. For at tilmelde dig eventet skal du have en profil på dating.dk – du kan tilmeld dig her

Vi glæder os til at se dig!

 

Giv en madoplevelse i valentinsgave
At glæde din udkårne er kun et klik væk! Køb et gavekort til en hyggelig og romantisk madoplevelse på Aarhus Central Food Market lige her