Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. maj 2020
Kl. 20.00

Spotlight [Live session]

Spotlight Livesession er en Open Mic-scene, hvor artister og bands kan spille eget originalt materiale foran et publikum. En unik mulighed for at afprøve den nye demo live, støve gamle numre af og ikke mindst netværke med andre musikere. Det aarhusianske musiklandskab er i sandhed fremadstormende i disse år, og Spotlight er scenen, hvor du kan opleve de nyeste musikalske skud på stammen!

De optrædende kan spille 1-3 af deres egne sange på aftenen. Skriv gerne til spotlight@train.dk med info om, hvor mange numre du ønsker at opføre, og for spørgsmål til fx udstyr. Du kan også henvende dig til værten på aftenen, hvis du ønsker at spille.

 

Fri adgang til arrangementet og alle er velkomne!

Aftenens vært er sangerinde og sangskriver Lihme (Silje Marie). Hun producerer indie popballader med et intenst nærvær som rammer de store følelser i de små velvalgte instrumentale detaljer. Lihme udgiver til april sin debut EP og har fået fine ord med på vejen af bl.a. GAFFA:
”Opmærksomheden er allerede begyndt at bevæge sig over mod den kvindelige singer-songwriter […] Det dybsindige popunivers kører på højtryk og kærtegnes af den bløde stemme, som reflekteret synger om emner man kan relatere til”.

Spotlight (Live Session) er et nyt tiltag, Train Live afholder i samarbejde med The Merchant Room og Dansk Musiker Forbund – DMF

______________________________________________________
Følgende udstyr er til rådighed på aftenen:

– 1 stk. guitarforstærker
– 1 stk. basforstærker
– 1 stk. klaver
– PA-anlæg
– 8 kanalers mixer

 

Finder sted: Tir Na Nog