Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2021
Kl. 14.30 - 16.00

Sprængrod in Concert

Installatorisk koncertoplevelse
Sprængrod, der kan opleves som lyd- og lysinstallation på og udenfor Atlas under jazzfestivalen, vil denne eftermiddag udfolde sig i en installatorisk koncertoplevelse med sanger Karmen Rõivassepp, kontrabassist Frederik Sakham og violinist Anna Jalving.
En kringelkroget lydrejse gennem organiske støjklange og nærværende melodier komponeret af Alex Mørch tilføjet improvisatoriske elementer af de formidable, medvirkende musikere.
Karmen Rõivassepps nærværende og kraftfulde stemme vil bære værkets melodiske fortælling gennem dets stemningsfulde og knagende rodværk.
Karmen Rõivassepp er en anmelderrost estisk sanger med musikalske rødder i både jazz og klassisk og med base i Aarhus. I 2018 modtog hun Aarhus Jazz Festivals Talent Pris og har optrådt med DR Big Band, Aarhus Jazz Orchestra, Karmen Röivassepp Quartet og i adskillige andre konstellationer.
Frederik Sakham har gennem sit musikalske liv spillet i en lang række forskellige stilarter, genrer og formater. Han har studeret både jazz, klassisk musik, komposition og improvisation i Århus (RAMA) og Paris (CNSMDP). Ud over et stort antal projekter er han aktiv i Aarhus Jazz Orchestra, Bagland og Erhværv.
Anna Jalving er ligeledes solidt funderet i et bredt spektrum af musikalitet. Hun har opført nye værker af en lang række fremtrædende samtidskomponister på et væld af internationale festivaler. Hun har studeret klassisk violin og samtidsmusik i Aarhus (RAMA), Vancouver (VAM) og Belgien (ManaMa) og har spillet med Aarhus Symfoniorkester, Aarhus Sinfonietta, SCENATET og mange flere.
Alex Mørch er elektronisk komponist og kunstner og arbejder med installatoriske værker med fokus på sammensmeltningen mellem maskine og menneske. Traditionelle instrumenter og performere kobles ofte med vakkelvorne, maskinelle installationer og elektroniske lydapparater, og tematikken kredser om tilværelsens eviggyldige, fundamentale spørgsmål. Alex Mørch har fået værker opført på Statens Museum For Kunst, ARoS Aarhus Kunstmuseum, Polens Nationalmuseum og hos mange flere. 

 

Finder sted: Atlas