Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juli 2020
Kl. 12.00 - 23.59

Steen Rasmussen Quinteto featuring Josefine Cronholm

Berigende og bevægende gratis koncert til sommerens jazzfest i Musikhuset. 

”Kunstnerisk lige i skabet” Ivan Rod GAFFA – 5 stjerner, ”Et sandt mesterværk” Lars Thorborg- Jazzspecial, ”Sehr empfehlenswert” Wolfgang Giese Musikansich.de – 5 stjerner, ”Steen Rasmussen bevarer med Canta, pladsen som dansk førsteelsker, når der skal spilles brasiliansk farvet jazz” Niels Overgaard Jazznyt blogspot. ”det er derfor jeg har en jazzklub” Nanye Blázquez Aldana – Cafe Central Madrid.

Dette var nogle af musikanmelderenes reaktioner på udgivelsen af STEEN RASMUSSEN QUINTETO´s seneste album CANTA.
Steen Rasmussen blev desuden i 2019 nomineret til CARL PRISEN som årets jazzkomponist for kompositionerne på CANTA.
Som titlen på albummet antyder, er der fokus på sangen, på mixet mellem den nordiske melankoli og den Brasilianske Saudade. Siden udgivelsen har orkestret turneret flittigt i Danmark og Spanien.

Josefine Cronholm

Udover sine egne prisvindende orkestre, kendes Josefine Cronholm især fra sit samarbejde med Marilyn Mazur, John Tayler, Django Bates og ARC. Josefine Cronholm er album aktuel med solo-albummet EMBER med Makiko Hirabayashi, Thommy Andersson, lisbeth Diers og Torben Snekkerstad. Hun lagde i øvrigt stemme til musikken fra DR´s drama serie ”forbrydelsen” Steen Rasmussen Quinteto er et tæt sammenspillet orkester bestående af nogle af Danmarks ypperste musikere. Orkestret har eksisteret i 10 år og har 6 albums og utallige turneer i Danmark, Spanien, Brasilien, Ecuador, Columbia, Tyskland og Frankrig i bagagen.
Orkestret har gennem årene været både DMA-JAZZ nomineret, blandt årets bedste udgivelser og desuden 2 gange CARL PRIS nomineret.

Praktisk information

Koncerten foregår i Musikhusets Foyer for et siddende publikum. Der er maksimalt plads til 250 koncertgæster, så der er sikret god luft mellem folk. Det er tilladt for grupper, som i forvejen har tæt kontakt, at sidde på sammenhængende pladser.

Der er indgang til koncerten via sidedørene i Musikhusets Foyer, som vender ud mod mod Scandinavian Center og separat udgang. Gæster får anvist en nummereret stoleplads i foyeren, inden de træder ind i Musikhuset. Gæster kan følge de opsatte skilte og personalets anvisninger, når de ankommer.

Det er muligt at forsyne sig med drikkevarer i Musikhusets café, inden koncerten begynder.

Vi opfordrer gæster til at komme i god tid, så vi så vidt muligt undgår kødannelse.

Koncerten er en del af Sommerjazz 2020 i Musikhuset. Her kan du se hele programmet.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

​Arrangør: Musikhuset Aarhus

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus