Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. juli 2021
Kl. 09.00 - 11.00

Street Parade – Aarhus Jazz Festival Brass Band

Street Parade og musik i gaden
Den 33. udgave af Aarhus Jazz Festival markeres på åbningsdagen med jazzede toner i byens gader, når det festlige Aarhus Jazz Festival Brass Band går Street Parade igennem byens gader.
Repertoiret består af New Orleans-klassikere som Funky Liza, Bourbon Street Parade, When My Dreamboat Comes Home og mange flere.
Gennem de senere år er en ny generation af New Orleans-fan-musikere dukket op i Aarhus. En gruppe af disse – unge og gamle musikere, og de, der ikke har besluttet sig til, hvad de er endnu, men elsker New Orleans-musik og de synkoperede rytmer – udgør denne Street Parade under ledelse af trompetisten Scott Westh.
Instrumenteringen er den klassiske opstilling med to trompeter, to basuner, en sousafon og batteri, her lille- og stortromme.
Her er rutenStreet Paraden starter ved Dokk1 og går videre langs åen til Immervad, op gennem Frederiksgade, forbi Rådhuspladsen og Ridehuset til Musikhuset Aarhus. Efter en fortjent pause starter musikerne op igen ved indgangen til Atlas og går videre til Mølleparken, Møllegade og til højre ad Vestergade til Lille Torv og Store Torv for til slut at spille et par numre på Bispetorvet.
Du kan se ruten her.
 

 

Finder sted: Dokk1