Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2023
Kl. 12.00 - 14.00

Strik & Jazz

Hyggestrik til jazzmusik

KISSA og PaulaGarn inviterer alle strikkeglade aarhusianere og nysgerrige gæster til Strik & Jazz i KISSA under Aarhus Jazz Festival 2023. Her har du mulighed for at nyde et par timers hyggestrik sammen med en masse andre glade strikkere til lyden af den skønneste jazzmusik fra KISSAs højtalere.

Der bliver både mulighed for at sidde med sit eget strikketøj og at købe lidt nye projekter med hjem, når PaulaGarn medbringer udvalgte uldne strikkekits fra Filcolana og andre designere.

Du er velkommen til at komme alene, med din bedste strikkeven eller tage hele strikkeklubben under armen og nyde et par timers strik og jazz under den åbne julihimmel ved KISSA i Musikhusparken.

 

Besøg www.kissaaarhus.com hvis du vil vide mere om aktiviteter i KISSA under Aarhus Jazz Festival.

 

Om Musikhuset SwingerAarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

 

 

 

Finder sted: Musikhusparken