Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juni 2020
Kl. 14.00

Summer Hide Away På Mols

Hold sommerferie på Molskroen. Et sublimt hide away med gastronomi på højeste niveau kombineret med total afslapning midt i Mols Bjerge, ved Femmøller Strand. Her er der tid og ro til tosomhed eller familietid i de skønneste omgivelser midt i National park Mols Bjerge.

 Oplev maden, havet og bjergene på Mols, afternoon tea på terrassen, cykelture langs vandet, gåture i bjergene , en morgendukkert i havet og en lækker Mols Vaffel ved vores ishus på stranden.

 

Gastronomi  – Greatest Hits Summer Menu

Gastronomien denne sommer er et kapitel for sig. Chefkok Steffen Villadsen genåbner Molskroens restaurant efter vores covid19 lukning med et brag af en Signature menu, som vi har kaldt Molskroens Greatest Hits menu – og det er præcis det du kan glæde dig til,

…nemlig de mest populære og anmelderroste retter de seneste 5 år sammensat i en 4 eller 6 retters gourmetmenu.

Det er sommer på Mols når det er allerbedst.

 

SUMMER HIDE AWAY PAKKE

Vi byder velkommen med Molskroens Afternoon tea, som serveres på terrassen med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. En kageopsats fyldt med Molskroens ikoniske søde sager, scones og sandwich med skøn the eller kaffe til – og en hyggelig start på jeres ophold efter check in. ( Skal tilkøbes).

 Nyd eftermiddagen i Mols skønne natur, enten langs vandet eller i Mols Bjerge, vi stiller cykler frit til rådighed og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier. På værelset er der badekåber til dagens friske dukkert fra badebroen.

Inden middagen serverer vi et glas kølige bobler med amüse, dernæst en skøn 4 eller 6 retters sommer menu kreeret af chefkok og sommelier Steffen Villadsen med matchende vinmenu.

 

Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg, som bestilles ved bordet.

 

Finder sted: Molskroen