Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. november 2023
Kl. 15.00 - 17.00

super-MAGT

Satiregruppen MAGT indtager Musikhuset med nyt show

Er det en fugl? Er det et forsinket SAS-fly? Nej, det er … SUPERMAGT! Danmarks yndlingssatiregruppe MAGT er klar med helt nyt show

i efteråret 2023.
Rigets tilstand er i forfald, og kriserne står i kø. Inflationen raser, nationer ligger i krig, og verdenshavene stiger lige så hurtigt som elprisen. I denne dystre tid har vi mere end nogensinde behov for håb. Vi har behov for tryghed. Vi har behov for SUPERMAGT.
Der var engang, hvor visionære ledere formede landets fremtid over rødvin og grønne pilsnere på brune beværtninger. I dag er der kun sukkerfattig fairtrade sodavand på bordet, men alligevel har den politiske promille aldrig været højere. Men frygt ej, for der er lys i mørket. Bevæbnet til tænderne med formidabel musikalitet, adonis-fysik og en særdeles rimelig billetpris er MAGT nemlig klar til at bringe håbet tilbage til folket i det spritnye satireshow SUPERMAGT.

Gennemmusikalsk satire

Satiregruppen MAGT fik det store gennembrud med showet AL MAGT til folket og har optrådt i adskillige TV sammenhænge. Under pandemien vandt de også hjerter på de sociale medier og gik viralt med deres videoer med svimlende antal millioner views. De er derfor populære både på de sociale medier og ikke mindst live, hvor de altid leverer nærværende, gennemmusikalsk underholdning, der er kendetegnet ved kreative tekster, smukke harmonier, tyk ironi og charmerende levering.
Inspireret af revyhistoriens største talenter og med den traditionelle danske humor i højsædet er MAGT altid garant for en knivskarp og underholdende optræden. Du kan med andre ord trygt overgive dig til verdens nyeste SUPERMAGT.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus