Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. januar 2024
Kl. 18.00 - 20.00

Susanna Søberg

Gør dig klar til en iskold rejse, der efterlader dig varmere og sundere end nogensinde før.

Susanna Søberg er førende ekspert indenfor kulde, varme og åndedrættet i forhold til et sundere liv med mindre stress. I Susannas foredrag får du formularen på den livsforlængende antistress-kur, der kan løfte dit humør og stabilisere din mentale balance.

Thermalist
I Susanna Søbergs foredrag kommer du med på en videnskabelig rejse rundt i hele verden – forbi ældgammel viden og ny forskning – for at finde svaret på, hvorfor vi bør lære at elske kulden og varmen. Så vi kan forlænge vores levetid, blive mindre stressede og mere glade.

I et letforståeligt sprog trækkes der på videnskabelige undersøgelser inden for biokemi, stofskifte, neurologi og fysiologi. Forskningen perspektiveres med eksperter fra hele verden – og med folk med lidelser, hvor kulden har givet dem livsmodet tilbage.

Stress op for at stresse ned
I tusinder af år har mennesker udsat sig selv for kulde og varme i troen på, at det holdt dem sunde og raske. Den viden er gået tabt, og som konsekvens frygter vi i dag ekstreme temperaturer – især kulden. Susanna Søbergs forskning i stofskiftet og nervesystemet viser, at ganske lidt ”mikrostress” med kulde, varme og åndedrættet som styrepind kan forebygge langvarige stress og livsstilssygdomme.

Der skal mindre til, end du tror. Så start med at komme ind i varmen til et forrygende foredrag med Susanna Søberg.

Om Susanna Søberg
Susanna er ph.d. og førende ekspert i, hvordan man kan stresse op for at stresse ned med kulde, varme og åndedrættet. På www.soeberginstitute.com tilbyder hun bl.a. onlinekurser, der på forskningsbaseret viden afhjælper stress og forebygger livsstilssygdomme. Hun har skrevet bogen Thermalist og debutbogen Hop i havet, der er oversat til 13 sprog.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus