Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

31. august 2023
Kl. 17.30 - 19.30

Symfoni for havet

VelLyd

Dyk med Aarhus Symfoniorkester ned under overfladen og lad dig omslutte af musik, film og billeder, der haler kærligheden til havet op af dybet – og ind i koncertsalen.

Aarhus er en by, der er dybt afhængig af havet. Ressourcerne fra det omgivende vand ligger til grund for byens skabelse og opblomstring, men efterhånden som byen vokser, kommer havlivet i bugten under større og større pres.

Til tonerne af blandt andet Debussys berømte og storslåede orkesterværk La mer føres du gennem helt nye optagelser af livet og forholdene i og omkring byens havmiljø, og sænkes ned i et fordybelseshav af vand og musik – bogstaveligt talt. I Symfonisk Sal vil du således opleve at være fuldstændig omsluttet af lyd og video fra Aarhusbugten, som projiceres op på alle flader i salen, mens Aarhus Symfoniorkester lægger noget af musikhistoriens smukkeste musik til som soundtrack.

Sammen tages et kærligt blik på Aarhusbugten – og dens udfordringer – og fejrer vandets enorme betydning for vores velbefindende.

Dirigent
Nathanaël Iselin

Medskabere
Simon Østergaard, Søren Wiesauer, Jesper Nordin m.fl.
foto- og videomateriale

Christoffer Brekne
videoredigering

OMNIVOX
projektion

Værker
C. Debussy
La mer

A. Bax
Tintagel

G. Tailleferre
Harpesonate, 1. sats

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

___
VELLYDSkoncerten er støttet af Salling Fondene, Aarhuus Stiftstidendes Fond, C.A.C. Fonden, Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje og er et samarbejde mellem Aarhus Symfoniorkester og Race for oceans, Teatret Svalegangen / United Change, Aarhus Searangers, Dykkerbutikken og Klean.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus