Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. september 2021
Hele dagen

TA’ PÅ OPDAGELSE I DYBET

DYK NED I FISKENES VERDEN

Er du klar til et efterår med alt godt fra havet? Altså, bogstaveligt talt! Fra d. 3. september til d. 24. oktober kan du tage på eventyr under havets overflade i Storcenter Nord og lære om havets sjove, finurlige, søde og skæve skabninger. Og der er rigeligt af dem! Vidste du fx, at 94 % af alle levende væsener på jorden bor i havet? Det er crazy!

ET HAV AF SJOVE OPLEVELSER!

Du kan opleve den farverige udstilling rundt i hele centeret! Udforsk fx verdenshavene, koralrevet, hajer, hvaler, fisk og blæksprutter, eller se små film og spil luftskydespil og vendespil! Du kan også lege på undervandslegepladsen, hvor der bl.a. er en sej ubåd og et sunket skib! Husk at hente et gratis gemmehæfte fyldt med opgaver og seje fun facts i Foyeren! Så kan du fx fortælle dine venner, at blæksprutter har blåt blod, eller at man kan måle en blåhvals alder ud fra mængden af… ørevoks!

MØD KATTEGATCENTRET I EFTERÅRSFERIEN 

Fra lørdag d. 16.-24. oktober kommer hav-eksperterne fra Kattegatcentret, som dissekerer blæksprutter og lærer børnene om hajer.

Events foregår i foyeren.

TEGN ET HAVDYR, OG VIND!

Vi udvælger de 10 bedste tegninger, som hver får et gavekort på 200 kr. til Storcenter Nord!
Tegn en fin tegning af et havdyr, og læg den i postkassen ved Informationen. Du bestemmer helt selv, om du vil tegne en havfrue, fisk, haj eller et uopdaget fantasidyr!

Vi trækker 10 heldige vindere fredag d. 15. oktober. Alle tegninger udstilles i Foyeren til og med søndag den 24. oktober.

*Konkurrencen løber til og med torsdag d. 14. oktober 2021. Skriv en forælders navn og telefonnummer bagpå tegningen, så vi kan kontakte jer, hvis I vinder.

 

Finder sted: Storcenter Nord