Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. juli 2023
Kl. 18.00 - 20.00

The Jazz Crooner

En hyldest til jazzens store croonere

Når far og søn indtager scenen til denne portrætkoncert, vil der næppe være et øje tørt. Publikum kan nemlig forvente både musik og humor på højt plan såvel som kunst og kultur.

Man hører musik fra legender som Frank Sinatra, Dean Martin og Nat King Cole i lækre duoversioner, hvor Lukas’ sprøde stemme akkompagneres af den varmblodige pianist Patricio Moya. Sammen har de lagt i støbeskeen til en ganske særlig portrætkoncert som hylder jazzens store croonere, hvor der også er gjort plads til nye numre i god gammeldags crooner-stil.

Lukas Moya Obel. Som søn af en renommeret tangopianist fra Chile har Lukas’ liv altid været fuld af musik, sang, dans og skuespil. Derfor er det heller ikke mærkeligt at netop Lukas har kastet sig over noget så storladent og flamboyant som alle de gode gamle Frank Sinatra-numre, Dean Martin-baskere og Nat King Cole-storhits – selvfølgelig med en god portion Latin Love til at levere det på. Som ung uddannet skuespiller, musiker og sanger kaster Lukas hermed sig ud som storyteller og formidler af såvel smuk standardjazz til anekdoter om de store croonere fra jazzens verden.  

Patricio Moya på flygel. Patricio Moya er en anerkendt pianist både i og udenfor Danmark. Patricio startede med at spille klaver allerede som barn i Chile med forbillede i faderen som var tangopianist. Intet kunne drive ham væk fra klaveret, og det er der stadig intet, der kan. Patricio Moya skabte sig en karriere som pianist, har spillet sammen med anerkendte kunstnere i hele verden og har også selv stået bag store produktioner. Han er i særdeleshed kendt for sine utrolig smukke og passionerede fremføringer inden for genrerne tango og jazz. 

 

 

Finder sted: Cafe Gemmestedet