Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. april 2024
Kl. 14.00 - 16.05

THE SHOW – a Tribute to ABBA

Mamma mia here we go again – kæmpe ABBA show i Musikhuset

ABBA er musikhistoriens største og mest sælgende popband efter The Beatles, og er for længst gået over i pophistorien. THE SHOW – a tribute to ABBA hylder de fire succesfulde svenskere med en koncert, du måske har set på tv, men helt sikkert gerne vil opleve live med hele familien.
I Sao Paulo, Brasilien samlede showet 70.000 publikummer til bare én koncert. Nu kommer showet til Aarhus, så gå ikke glip af en helt unik oplevelse i Musikhuset.

Det originale ABBA show 
Showet er helt unikt. Bandet Waterloo vandt den populære svenske – sing and look a like competition – Sikta mod Stjärnorna, der gav dem en finaleplads i England i Euro Eyes.

Medproducenter på showet er de to svenske sangerinder Camilla Dahlin og Katja Nord, der blandt andre optræder som Agnethe og Frida

på turneen.. 

Hit efter hit med glimmer og plateaustøvler
De i alt 25 musikere på scenen fra bandet Waterloo og The London Symphonic Rock Orchestra skaber sammen med visuals og ikke mindst de ikoniske glam-kostumer en helt fantastisk ABBA stemning. Orkestret er dirigeret af Matthew Freeman, en stjernedirigent, der har optrådt med Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

Glæd dig til en uforglemmelig og interaktiv festaften, hvor hele salen er med. Forvent hits som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You og musikalske overraskelser fra ABBA’s imponerende sangkatalog.

Der vil naturligvis også være numre fra albummet Voyage på showets playliste, som ABBA efter en pause på fire årtier, udgav i 2021.

The show was absolutely fantastic, and by far the best ABBA tribute I have seen. 
The Official International ABBA Fan Club

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus