Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. juli 2021
Kl. 15.30 - 17.00

Thera Hoeijmans Trio

Stærk og udtryksfuld vokaljazz
Jazzsangerinden Thera Hoeijmans har med sine tre anmelderroste CD’er markeret sig som en stærk jazzvokalist og sangskriver. 
Mange kender hende fra tiden som frontfigur i det hedengangne danceband Cut’N’Move, fra diverse TV-programmer eller fra sin medvirken i forskellige musicals på Aarhus Teater.
Ved Aarhus Jazz Festival 2018 havde hun premiere på projektet Ladybird – en hyldest til jazzens kvinder til stor begejstring for både anmeldere og publikum. JazzLive skrev:
Thera Hoeijmans udfoldede elegant og overvisende ikke blot en del af jazzens, Aarhus-jazzens og kvindernes historie, men også sin stærke og sødmefyldte stemmes store register.
Thera Hoeijmans er en kvinde med et alsidigt talent og anerkendt for sine stærke kompositioner, sin udtryksfulde vokal og sit nærvær på scenen. 
Ved koncerten er hun flankeret af Pojken Flensborg (piano) og Torben Bjørnskov (bas), som swingende rytmegruppe, og man kan glæde sig til en stemningsfuld koncert med både nogle af jazzens klassikere og Thera Hoeijmans’ egne sange.

 

Finder sted: AROS