Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.35

Tim Christensen + Ginne Marker

Aarhus Åbner Op med Tim Christensen og Ginne Marker. Kom med til en forrygende dobbeltkoncert med to af Danmarks mest markante sangere. Det unge, megatalent Ginne Marker og musikikonet Tim Christensen giver sommerkoncerter under åben himmel Musikhusparken i juli.

Tim Christensen
Glæd jer til en enestående musikalsk oplevelse i selskab med en af dansk musiks allerstørste sangskrivere og solister. Det bliver både intimt og vellydende, når Tim Christensen træder alene op på scenen i Musikhusparken og leverer akustiske versioner fra sit enorme bagkatalog af store hits.

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie – først som frontmand i et af 1990’ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet “Secrets On Parade” (2000), der ikke mindst takket være singlen “Love Is A Matter Of” og “Right Next To The Right One”, der fungerede som titelsang for tv-serien “Nikolaj Og Julie” (2002), bragteTim Christensen på alles læber.

Ginne Marker
Med sit suveræne talent har Ginne Marker allerede modtaget adskillige roser af anmelderne. Nu kan du opleve hende live i Musikhusparken.
Ginne Marker har på ganske kort tid taget både publikum og anmelderne med storm. 

GAFFA var så begejstret for hendes debutalbum For Seasons to Come fra 2019, at anmelder Ivan Rod gav det hele fem ud af seks stjerner, og udtalte:

#Dét her – det er en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazzalbumdebuter i et årti!”
GAFFA

Glæd jer til smukke og originale sange, fremragende guitarspil og en rørende stemme, der formidler store følelser på en lavmælt og underspillet facon.

Genåbningsfest under åben himmel
Koncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken. Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Se hele programmet på www.aarhusaabnerop.dk.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.

 

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus