Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. november 2021
Kl. 19.00 - 20.30

Tim Schou

Tim Schou er kendt som den couchsurfende singer-songwriter, der opgav det normale livs holdepunkter, for at rejse verden rundt. Efter 7 lærerige og inspirerende år som musikalsk, jordomrejsende vagabond, er Tim landet i København. Med i baggagen har han sit debut album, en dokumentarfilm og nye koncerter.

2020 – et år med fart på

Tim Schou er trukket i arbejdshandskerne. Med over 150 intimkoncerter på to år, og et hav af
studiesessions, varmer den danske singer-songwriter op til et særdeles spændende 2021, med debutalbum, dokumentarfilm og endnu flere koncerter.

2020 bød på singlen ”Where You Are”, som fik en flot modtagelse og lå i top 100 på den danske airplay chart 10 uger i streg. Singlen, som blev udgivet i samarbejde med det engelske Londonlabel PIAS, fik airplay i 12 forskellige lande, og blev blandt andet featured af MTV i Tyskland. Dertil blev han inviteret i studiet hos Go’ Morgen Danmark, for at spille en akustisk udgave af singlen.

Derudover erstattede han Justin Timberlake i den danske version af Dreamworks filmen ”Trolls på verdensturné”. På Spotify har han netop rundet 15 millioner streams, og på DR’s radiokanaler er han blevet afspillet over 3200 gange.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus