Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

29. september 2020
Kl. 19.30

To Halvgamle Mænd

BLIVER MÆND SURE MED ALDEREN?

De har prøvet det meste, og der er intet, der kommer bag på dem – bortset fra en enkelt hæmoride i ny og næ. De to Politiken-journalister, Bjarne Schilling og Gorm Vølvers, har skrevet brokke-encyklopædien ”Den STORE Håndbog For Halvgamle Mænd”. Nu bliver bestselleren til et satireshow.

 

Bliver mænd mere sure med alderen? TO HALVGAMLE MÆND – DET STORE LIVESHOW går på jagt efter svar i fire arketyper: Rabatmanden der gennemtrawler samtlige tilbudsaviser. Marathonmanden der klamrer sig til den skikkelse, han havde som 20-årig. Terminalmanden, der har elsket sin optiumstol, TV2 Charlie og sin vejrstation siden han var tredive. Og den ungsmarte, der går i sneakers, og har skiftet konen ud med en yngre vegetar, selv om han af og til drømmer om røde bøffer og flow-tv med Barnaby.

 

HVEM ER DU?

Ruller blodet hurtigere, når vi får lov at brokke os? Er det ligefrem sundt eller bare pisse irriterende? To halvgamle mænd giver dig deres svar i en alfabetisk brok-battle, som skyder med spredehagl efter stramtsiddende cykeltøj, sortglaseret tegl, wellness og meget mere. Psst…der er lattergaranti for mænd og kvinder i alle aldre.

 

Finder sted: Teatret Svalegangen