Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juli 2021
Kl. 13.30 - 15.00

Total Hip Replacement

En transcenderende og ekstatisk musikalsk rejse
Total Hip Replacement er et groovy ottemandsorkester, der er kendt for sine energiske og enestående livekoncerter. I et spændingsfelt mellem det håndspillede og elektroniske går bandet legesygt og nysgerrigt til værks.
Tunge grooves, varme blæsere og intense synthezisers mødes i et musikalsk landskab, der er mørkt og længselsfuldt, men samtidig fyldt med håbefuld energi.
Total Hip Replacement vil, i en tid hvor mental sundhed, politisk tryghed og globale humanitære forhold er under pres, minde verden om vigtigheden af at komme hinanden ved på tværs af klasser og kulturer.
Med et tekstunivers der indbyder til refleksion bliver publikum taget med på en transcenderende, ekstatisk rejse, hvor grænsen mellem musiker og lytter udviskes i kampens hede.
 
3xGivisme Sommerfestival er en todages festival, der finder sted 10. og 11. juli 2021 ved Flemming Bamse Jørgensens Plads.
Aarhus Jazztømmerflåde præsenterer i samarbejde med Givisme-foreningen og Det lille Hus ved Havnen en flydende festival og et støttearrangement for musikere, scenekunst, foreninger og erhvervslivet i Aarhus. 
Scenen indtages over to dage af seks kosmiske, legesyge, energiske og indlevende bands:
Total Hip Replacement, Sam and The Soulmates, AddisAbabaBand, Gammelgaard/Bulow/Hagner, Amy Winehouse Tribute og World Band krydret med lækre serveringer, mellemrumsjazz og pausetango. Der er kælet for vanebrydende rammer og eksotiske miljøer i lækker fusion med Aarhus havnefront. 
Du må ikke gå glip af to uforglemmelige sommerdage ved havnen!