Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. juli 2021
Kl. 16.00 - 18.00

Tough Tenors

En hyldest til bands med to på tenorsax
Tough Tenors er en hyldest til gamle bands med to tenorsaxofonister fra 50erne og 60erne. Musikken er af Hank Mobley, Thelonius Monk, Lee Morgan, Dexter Gordon, Blue Mitchell og Jens Klüver
Jens Klüver, tidligere leder af Klüvers Big Band gennem 35 år, har i de senere år helliget sig sit virke som jazzmusiker i duo-, trio- og kvartetformat og har desuden optrådt som solist og dirigent for bigbands. 
Finn Odderskov har siden 60’erne været en del af jazzmiljøet i Aarhus. Finn Odderskov har spillet som solist med små grupper og som fast medlem i Arosia, Bourbon Street Jazzband, Peder Pedersens Big Band samt Klüvers Big Band og har dirigeret Fredericia Big Band.
Esben Tjalve har studeret på The Royal Academy Of Music i London og senere taget en Master in Composition fra The Guildhall School Of Music. I 17 år har han været en del af den engelske jazzscene og har desuden komponeret musik til film, tv og dokumentarudsendelser.
Torben Bjørnskov er en alsidig bassist, der har spillet med både udenlandske solister og danske grupper samt udgivet cd’er i eget navn.
Gustav Hagelskjær er en ung upcoming trommeslager, der studerer på The Royal Academy of Music. Han har spillet med Thirsty Night Big Band samt Danish Youth Jazz Orchestra og er medstifter af Kosmos Trio.
 

 

Finder sted: Hantwerk