Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. juli 2023
Kl. 18.00 - 20.00

Uffe Steen, Peter Vuust, Mikkel Vuust

I grænselandet mellem blues og jazz

Uffe Steen og Peter Vuust tilhører den absolutte danske jazzelite og optræder denne aften sammen med den talentfulde trommeslager Mikkel Vuust på Tir na nÓg.

De vil spille en række melodiske og velswingende numre, hvor musikken bevæger sig i grænselandet mellem blues og jazz. Tempoet er alt fra hæsblæsende og hurtigt til de mere stille og smukke ballader. 

Uffe Steen er en af de bedste guitarister herhjemme. Han er kendt for sin helt unikke teknik, som opstår ved, at han vender guitaren omvendt. Han har i sin lange karriere spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne. Han er kendt for sin indfølte og medrivende spil, og har med sine CD’er med blandt andre Adam Nussbaum på trommer opnået international anerkendelse.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium samt leder af Center for Music in the Brain. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet syv album i eget navn, senest Further to Fly (2022) med familiebandet 5xVuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song.

Mikkel Vuust er en af landets mest lovende trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. I øjeblikket studerer han på Manhattan School of Music i New York, og er CD-aktuel med albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.  

 

 

Finder sted: Tir Na Nog