Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. juli 2021
Kl. 11.00 - 13.00

Uffe Steen & Peter Vuust

I grænselandet mellem blues og jazz
Uffe Steen og Peter Vuust tilhører den absolutte danske jazzelite og optræder denne eftermiddag som duo. De vil spille en række melodiske og swingende numre, hvor musikken bevæger sig i grænselandet mellem blues og jazz. Tempoet vil indimellem være hæsblæsende og spillet ekvilibristisk, men der bliver også tid til smukke ballader.
Uffe Steen er en af vores bedste og mest unikke guitarister. Han er kendt for en helt speciel og vild teknik, der hænger sammen med, at han vender guitaren omvendt af alle andre. Uffe Steen har i sin lange karriere spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne. Han er kendt for sit indfølte og medrivende spil og har med sine CD’er med blandt andre Adam Nussbaum på trommer opnået international anerkendelse.
Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 90 plader og med adskillige internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest CD’en Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

 

Finder sted: Salling ROOFTOP