Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. december 2023
Kl. 20.00 - 22.00

UNG-SKAB + APHACA + BASELØS

Hjemmeside
Hjemmeside
Tre af tidens mest lovende navne fra den danske upcomingscene giver koncert på TRAIN. Det bliver en aften i festens, fællessangens og tårernes tegn, når UNG-SKAB + APHACA + BASELØS spiller gamle og nye sange fra hver deres katalog.

Om UNG-SKAB
Bag UNG-SKAB står Clara Rose og Eigil Bjørn, der udgav deres debutsingle i januar 2021. Herefter udgav duoen Over Eigil Bjørns produktioner, der stædigt afsøger grænselandet mellem r’n’b, pop og trap, svæver Clara Roses glimtende arrangementer verden.

Om APHACA
APHACA blev stiftet i musiktimerne på Det Frie Gymnasium af Rumle Kærså, Kasper Trier, Bertram Ask, Bertil Nielsen og Noah Elias. I 2021 udgav den københavnske drengegruppe triplesinglen Flora Flora i 2021, og i juni 2022 udgav de deres debutalbum, ET AAR UDEN DIG.
APHACA laver musik der, med egne ord, “bare fungerer, uden at vide hvorfor eller hvordan”. For gruppen handler det om at “opdage en lyd, og kompromisløst følge efter den. Når den rigtige følelse opstår, er sangen færdig”. Resultatet er en fuldkommen umiddelbar og rendyrket pop-lyd, der indebærer flerstemmigt – sommetider ustemt – drengekor, 70’er synthesizere, akustisk guitar og indie-trommer i et spraglet lydunivers, der er præget af ungdoms ekstase og forvirring.

Om BASELØS
Baseløs er lyden af pop-excentrisk ‘indie’, når det er bedst. Baseløs’ spændende og fængende lyd er både personlig, drømmende og energisk – og formår at tage publikum med på en rejse, samt lade energien folde sig ud. Baseløs er en cocktail, som blander den håndspillede indie- rock lyd med moderne og poppede produktion og sangskrivning.

 

Finder sted: Train