ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. september 2022
Kl. 12.00 - 16.00

UNICEF Cup

Stig Tøfting forventer uden tvivl at løfte pokalen på hjemmebane i Ceres Arena, men måske ender den kommende Vild med Dans-vært Martin Johannes Larsen tørre ‘Plæneklipperen’?

Hvordan det kommer til at gå, kan du finde ud af lørdag den 17. september, hvor Danmarks mest velgørende fodboldturnering, UNICEF Cup, er tilbage i Aarhus.

Her indtager en perlerække af kendisser og tidligere fodboldstjerner Ceres Arena, der åbner dørene til gratis fodboldfest i den gode sags tjeneste.

I år kæmper seks hold om den eftertragtede pokal, mens de samtidig samler penge ind til UNICEFs indsats for at levere 1 million stivkrampevacciner til verdens børn.

Praktisk information:
Ceres Arena åbner dørene kl. 12.00. Der er officiel velkomst og holdpræsentation kl. 12.30, hvorefter første kamp starter. Finalen spilles ca. 15:45. Både børn og voksne kommer gratis ind.

I årets UNICEF Cup møder alle hold hinanden i kampe af 9 minutter, så der bliver masser af muligheder for at se både tidligere fodboldstjerner og kendisser lave lækkerier på banen i Ceres Arena. I speakerboksen sidder Thomas Kristensen og Claus Elming, der holder styr på detaljerne og sørger for underholdning og højt humør.

UNICEF Cup arrangeres af aarhusianerne fra Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold, der i mange år har brugt fodbold som løftestang til velgørende aktiviteter. Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold arrangerede UNICEF Cup for første gang i Danmark i 2013, og i år afholdes turneringen for syvende gang.

 

Finder sted: Ceres Arena