Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. september 2021
Kl. 19.00 - 21.00

Unik aften med Thomas Bjørn i Musikhuset

Ovenpå en helt fantastisk dansk sportssommer, har du nu mulighed for at komme helt tæt på en af de absolut største danske sportsudøvere, igennem de sidste mange år. Foredraget udbydes i Danmark, kun 5 aftener i september, så du skal være hurtig hvis du vil sikre dig en plads i Musikhuset.

Du kan booke billet til en unik aften med Thomas Bjørn her

Siden sin debut på Europa Touren i 1996 har Thomas Bjørn været en fast bestanddel af golfsportens absolutte verdenselite og en af Danmarks største internationale sportsstjerner. Først som succesfuld spiller og senest som Danmarks første kaptajn for Europa i Ryder Cuppen i den historiske triumf i Paris i 2018, hvor Bjørns Europa besejrede en perlerække af amerikanske stjernespillere.

Unik aften med Thomas Bjørn i Musikhuset
Foto:David Cannon/Getty Images

Førstehåndsanekdoter fra et af Danmarks største sportsnavne

I samtale med TV2-journalist Morten Ankerdal vil Thomas Bjørn i en af sine sjældne offentlige optrædener i Danmark tegne en linje fra triumfen i Paris tilbage til den unge komet, der blev kåret som Rookie of The Year i Europa i 1996, vandt 15 Europa Tour-turneringer og blev en af Europas mest markante golfstjerner i de følgende 25 år.

Thomas Bjørn fortæller om karrierens mange højdepunkter, om at slå Tiger Woods i direkte duel, mens amerikaneren suverænt var verdens bedste, og om Ryder Cup-triumferne som spiller. Men også om karrierens sværeste øjeblikke og om, hvordan drømmen om en major-titel brast til allersidst i en bunker en forfærdelig søndag eftermiddag i Kent.

Glæd dig til anekdoter om spillerne, om lederskab og arbejdet med at motivere den enkelte og samtidig bygge et vindende team i en sport af individualister. Du hører selvfølgelig også om mange af de små og store hændelser, man ikke kunne se i alverdens livetransmissioner.

Mulighed for eksklusiv VIP oplevelse med Meet And Greet

Vil du helt tæt på Thomas Bjørn tilbyder Tikko en helt særlig VIP oplevelse med følgende program: ( OBS: Begrænset antal )

Kl. 16.00 – Ankomst til Musikhuset – mulighed for få taget billeder med Thomas Bjørn
Kl. 16:30 – Intim Q&A med Thomas Bjørn
Kl. 17.00 – 3-retters gourmetmiddag inkl. vine hos Musikhuset
Kl. 19.00 – Foredrag med Thomas Bjørn

Hvad: Foredrag med Thomas Bjørn
Hvor: Musikhuset
Hvornår: 13 september, 2021
Køb billetter her

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus