Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. maj 2020
Kl. 19.00

United Change

ET GLOBALT FÆLLESAREAL

Kokassebanko (ja, du læste rigtigt), en undervandskoncert, DJ’s og madboder. En animeret tidsrejse tilbage til urskovene og et klimamedley for 150 gospelsangere. Udstillinger og en monolog om lykkeligt overforbrug fra et bjerg af skrald. For bare 100 kr. får du en scenekunstnerisk totalinstallation i udvalgte verdensmål, når Teatret Svalegangens scener, gader og baggårde forvandles til en klima-vejfest for hele byen.

I år er vores fokus på verdensmål om klimaet, men ambitionen med UNITED CHANGE er at skabe et globalt fællesareal, der udforsker hvordan alle 17 verdensmål kan blive til engagerende scenekunst. Det handler om at se nye muligheder via kunsten. At kunst indeholder en kapital af viden, erfaring, kraft og fantasi, som kan føre til handling i kampen for vores fælles klode.

 

VERDENSMÅL ISCENESÆTTES

Det verdensberømte kunstnerkollektiv Between Music fører dig under vand, når de opfører undervandskoncerten BELOW THE SURFACE live fra glastanke tilsat flydende videokunst. Satirikerduoen Mads Kamp og Jesper B. Hansen har udviklet gameshowet KOKASSEBANKO, der hostes af skuespiller Anders Brink og en ægte ko. Klimamedley’et DET ER DIT VALG opføres af Aarhus Gospel Singers, og så kan du se frem til overgangsritualet ODE TIL JORDEN med skuespillerne Maibritt Sarens og Sidsel Agensø flankeret af en animeret tidsrejse til urskovenes tid. Desuden får Line Knutzsons satiriske monolog GLADE BÆREDYGTIGE DAGE repremiere i Ryesgade, hvor skuespiller Kirstine Hedrup hylder lykkeligt, overgearet overforbrug. Monologen er gratis, så sving forbi med dine indkøbsposer og grin med.

Psst…alle er velkomne til vejfesten med eller uden billet til forestillingerne.

NB. ved køb vælges et af disse startpunkter: Store Sal, Ny Sal, Café Svalegangen, Lille Scene.

 

Finder sted: Teatret Svalegangen