Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. april 2020
Kl. 19.30

Uproar!

EN FLUGT UD AF TIDEN

Teatergruppen Livingstones Kabinet mener, at tiden er inde til et oprør, et kunstnerisk oprør mod tiden. I anledningen af 100-året for antikunst-bevægelsen, dadaismen, vækker UPROAR! ånden fra DADA til live i en gakket, sorthumoristisk cabaret, der skal ægge til nyt oprør og fejre fantasien. Både timerne og minutterne, der kontrollerer vores liv er under beskydning sammen med tidsånden og den politiske samtid.

UPROAR! hylder dadaismens oprør, som udsprang af 1. Verdenskrigs massive ødelæggelser. Hidtidige hierarkier og værdier blev destrueret. Dadaisterne var ikke interesserede i landskabsmalerier eller smukke portrætter, medmindre det var for at male ovenpå dem. De betragtede ”kunsten” som en slags ophøjet vrøvl. Derfor skrev Tristan Tzaras usammenhængende vrøvledigte, og Marcel Duchamp gav Mona Lisa et overskæg og satte sin signatur på den berømte piskumme i 1917.

 

BEFRIENDE PERFORMANCE-TEATER

Hurtigt spindende ure, lyddigte, strikkede badedragter, blomsterdekorationer, rablende replikker og sange. UPROAR! er dét og meget mere. Et øjeblik, der ikke kan spises eller konsumeres. Et øjeblik uden mellemmand som, helt ærligt, nok heller ikke er særligt klogt at investere i. Det er dit og jeres hver for sig. Tør du hoppe på toget? Vi garanterer befriende performance-teater spækket med anarki og humor – og kimen til oprør.

 

Finder sted: Teatret Svalegangen